Етно базар в МОЛ Варна

Хубавите неща се случват едно след друго...След като заредихме арт шопа на Краси в Златните пясъци с произведения на наши автори, получихме предложение от Невяна Троянска, PR на МОЛ Варна, за участие в неделните етно базари на МОЛа. Речено - сторено!

С такива фурии като Краси и Невянаи и в космоса, на извънземните мога да продавам ръчно изработени български сувенири! Като най-лична, най-представителна и най-оправна невеста, курдисахме Краси да краси щанда ни и...я помолих да опише какви са емоциите й от този етно базар.

Ето какво сподели Краси Миленкова, представител  и автор на giftsbg.net в етно базара в МОЛ Варна

"Събитието Етно базар в Мол Варна - да споделя емоции и да разкажа за него? Трудна работа :)

Ако мога да кажа така - кълбо от електричество, което разпръсква навсякъде емоции, пълни с положителен заряд...това беше!

На всички щандове, само красоти, създадени от талантливи и неуморн ръце, които са искали да изразят една душа... Толкова красиви погледи и мили думи, без злобата и сивотата на ежедневието, че доста по-късно осъзнах кой ден сме и колко е часът!

Знам, че този базар, всяка неделя ще има невероятен успех! И очаквам с нетърпение следващата :)"

Така....аз пък сега да направя резюме!

1. Идеята на МОЛ Варна е чудесна! Най-после да се намери едно красиво място, където по интелигентен и атрактивен начин да се покаже какво могат български занаятчии и майстори!

2. И реализацията на идеята си я бива - точно, спретнато, колоритно!

3. Но....къде са тур операторите? Къде са представителите на хилядите хотели по нашето Черноморие?

Когато ходя в Турция, Испания, Италия, Франция, Тунис - има какви ли не предложения - водят ни по МОЛове, по фабрики, по кьошове....пълни автобуси с туристи посещават места, далеч не толкова красиви и не толкова атрактивни и туристите си изпразват джобовете да купуват сувенири....А на етно базара в МОЛ Варна видях много ентусиазъм, мнаго настроение, много красиви творби, но не видях туристи...

Хайде, туроператори да ви видим, колко сте инициативни и колко милеете за развитието на българския туризъм! Разгърнете се, покажете какво можете!

Коментари
Сподели твоето мнение
: