Символ верую

Финансиране на чалга-културата от Еврофондовете!
Аз съм абсолютно възмутена! Имам чувството, че това е грозен сценарий на абсурда! Първо американския план за тотално съсипване на образователната ни система , сега икономическата емиграция....Значи всички интелигентни деца отиват да учат в Германия, хубавите момичета от малките градове се омъжват за Ханс и Хенинг и.....остават щастливи продължават родовете ....Умните деца, които остават в България, такива като теб Деси и като моите деца, работят за по максимум 1000лв и са принудени да гледат, да слушат само чалга...чалга в музиката, чалга в отношенията, чалга в журналистиката, чалга в правителството...Еталон за съвременно момиче се избира Златка.....еталон за журналистика - Венета от "Горещо", която съвсем естествено е загърбила правото, еталон за шоу-бизнес е шоуто на Слави и комиците....Естествено, че Еврофондовете ще дават пари за чалгата! По този начин е най-лесно да ни управляват и да продължават да източват най-умните, а ние.....да посрещаме социално слабите англичани по морето, да ги гледаме как се напиват, как бият нашите граждани и да не могат да ги осъдят....Араби и китайци ще обработват земята ни да сеят и продават на Евросъюза, а ние ще купувам замразено пуешко от Америка, защото повече не можем да си позволим!
А ние..... ние въпреки чалгата, въпреки Златките, въпрки Биг брадър.....ние създаваме сайт и общност на творците на красота и любов....въпреки, че работим за стотинки по 16 часа на денонощие, въпреки, че сме доктори по икономика, инженери, лекари, художници.....рисуваме, плетем шием и вярваме...вярваме, че красотата ще спаси света!
Това е моя личен отговор срещу чалгата! Моите деца, внуци и наследници на свещеника, осветил Самарското знаме завършиха български гимназии, български университети и работят в България; моята внучка се роди тук- в родния град на дядо си и тук расте...но до кога?
Може би....може би ако продължаваме да бъдем заедно, ако продължаваме да харесваме, подкрепяме и купуваме българското, произведено от българските автори, истинското ценното, може би това ще бъде нашият отговор на чалгализацията......
Аз вярвам, а Вие?
Коментари
Сподели твоето мнение
: