Клиентите на електронния магазин giftsbg.net - Ружа - среща първа

Ружа

Всяко момиче мечтае да стане принцеса . 

Мечтае да срещне принца на кон, да се обичат докато смъртта ги раздели……

Някои момичета си остават само с мечтите. Други момичета имат силата да превърнат живота си - в приказка, в която те са принцесата, а мъжът когото обичат - принцът на техните сърца!

Когато създадохме  giftsbg.net -  сайт за произведения на изкуството и ръчно изработени предмети, не предполагах, че този сайт ще стане повод и причина да се запозная с едни от най-уникалните хора…..нашите клиенти и приятели…всеки от тях с невероятна съдба и удивителна сила  и кураж да изживява мечтите си….

Днес искам да разкажа за Ружа….красиво момиче с красиво име! 

С Ружа се познавам виртуално, след като тя направи една от най-нетрадиционните поръчки в нашия сайт. Помоли ни да издработим специална копринена, ръчно везана и ръчно оплетена кърпичка с послание-благодарност за нейната бъдеща свекърва. Имаше точни и ясни указания, като кралица, която знае какво иска и издава декрет - на нас не ни оставаше нищо друго, освен да се подчиним и да изпълним поръчката - текстът за бродиране беше уточнен, цветът на кърпичката и конците бяха избрани, зада бъдат в тон с цветовете на Балкана и роклите на шаферките, посланието….би предизвикало сълзи в очите на всяка свекърва…как да не обичаш такава снаха!….а изпълнението….това можеше да бъде изработено с много прецизност, стил и аристократизъм, само от  майсторката Ани Йовева!


С Ружа си пишем и смея да кажа, че сме приятелки - аз - баба на две прекрасни внучета - Мани и Александър, преминала през житейски бури и натрупала опит, и болка…. тя - млада, прекрасна, влюбена, обичана - съпруга и майка, успешна в професията си, щастлива със спорта…две български жени….като традицията и бъдещето!

Това е сбъдната приказка на Ружа….принцесата срещнала своя принц , която заедно с него написа със сърцето си сценария на своя най-щастлив ден и заедно го изживяха…..а ние ….ние им се радваме и им желаем тази приказка да продължи…..докато смъртта ги раздели…

Чакайте продължение….

Някои момичета си остават само с мечтите. Други момичета имат силата да превърнат живота си - в приказка, в която те са принцесата, а мъжът когото обичат - принцът на техните сърца!

Comments
Leave your comment
:
Елиета Попова
Created on: 9/16/2013 2:01 PM
Lily Dobreva Искам да ти кажа авторке,Ели,едно голяяямо благодаря ,за прекрасното писание ! Хареса ми страшно много-прочетох го с голям интерес ! Желая ви на всички здраве и успехи,мила,приятелко ! Наистина е прекрасно !
Елиета Попова
Created on: 9/16/2013 4:12 PM
Нели Иванова Леле!!!!!!!!!!Трогнахте ме!!!!!!!!Познавам ги.Прекрасни млади хора.Нека имат цялото щастие,което желаят!!!!!!