ОТЗИВИ

След последната ни съвместна изява не мога да не споделя мнението си – може би е доста емоционално, а може би такова и трябва да бъде.
Искам да благодаря на Ели и целия й екип за всеотдайността, за вярата, която заразява, за надеждата, която покълва в нас, когато тя каже „ ще стане „... Днес изкуството оцелява трудно, а ръчното творчество, на което сме се посветили всички ние – авторите на giftsbg.net – все още не е намерило своето подобаващо място и оценка сред обществото. Някои считат, че щом е авторско, непременно е скъпо, а други – че щом не е фабрично, не е достатъчно качествено... А ние сме по средата и се опитваме хем да убедим едните колко достъпно е изкуството ни, хем да разберат другите, че то не просто е качествено, а има и душа – част от нашата, авторовата. giftsbg.net е мястото, където всичко това става ясно без много думи, но с много усилия и любов!

Когато реших да продавам творбите си чрез giftsbg.net, не очаквах ни най-малко, че ми предстоят нови приятелства, толкова положителни емоции и дълбоко вътрешно удовлетворение от това, което правя! Ако някой тогава ми беше казал, че за толкова кратко време ще се сдобия с този безценен опит, ще споделям невероятното изживяване творбите ми да бъдат показвани пред толкова хора на нашите изложби – вероятно щях да му отговоря „ Чакай де, много бързаш, не става така! „. Но с Елиета нещата се случват точно така - наистина бързо, вихрено, нямаш време да осъзнаеш плановете й, а тя вече крои следващите ...
Мила приятелко, ти наистина гориш в това, което правиш и разпръскваш цялата тази енергия около себе си! Този ентусиазъм, който блика от теб и някаква по детски завладяваща еуфоричност, която носиш – повярвай ми, не се срещат всеки ден, а още по-малко – у всеки човек! Заради тези емоции, заради това приятелство, заради теб – струва си човек да се бори и с вятърните мелници, да пробива стени с главата си и ... да вярва. В теб. В нас. В себе си. И в изкуството. Ще бъде!
Благодаря ти от сърце за възможността да работим заедно
Ралица Георгиева
П.С. от Ели - снимката не е на Рали, а на Габи, която е с бижутата на Рали и Рачето  - двете дами, които продаваха от сърце творбите на Рали в Габрово
Коментари
Сподели твоето мнение
:
Елиета Попова
Направен на: 17.10.2013 г. 16:20 ч.
Мнение на Теди, написано на стената ни във ФБ
Teodora Tonybg Ivanova Хубави думи,които много често са прехвърчали и в моята глава и не съм успявала да изрека на глас ,защото не искам отдавайки се на мислите си ,да забравя защо съм тук ,на този свят .Нямам такъв контакт с Ели по причина разстояние ,но съм убедена ,че тя е точно такава-вихрена,чувствена,емоционална и най-вече много бореща се .Заразява и увлича с настроение,с любов ,с българщината ,която носи в себе си .А на нас колко ни трябва -един да ни повярва и ще обърнем света с въображение и любов .Всичко добро ти желая ,Ели,не се променяй за нищо на света !:)
Елиета Попова
Направен на: 18.10.2013 г. 08:08 ч.
Мнение на Руми, написано на стената на ФБ
Rumyana Gercheva Най-напред благодаря на целия екип за неуморната и професионална работа.Мога да сравня тази работа само с апостолска.Нямам лидерски качества,но съм готова да участвам с каквото мога.Обичам те,Ели!