ОтзивитЕ

Елена Димитрова -

Ели, през тази година ти беше и невероятно добронамерена, чаровна и позитивна! Бъди здрава и благословена! Весели празници!

Имах идея допълнително да спомена за този невероятен подарък, но сигурно тук му е мястото. Благодаря на теб, че направи този конкурс и благодаря на Краси Миленкова, която нарисува специално за мен красивия шал! Благодаря за вашето човешко отношение към една съвсем непозната дама!За мен е чест, че оценихте моя скромен коментар, но написан от сърце! Весели празници, Ели!

 Възхитена съм от силата и амбицията на Елиета Попова, която работи неуморимо за просперитета на електронния магазин. С нея се познавам само от виртуалното пространство, но моите впечатления са отлични. GiftsBG е онлайн магазин за произведения на изкуството и ръчно изработени подаръци от български и чуждестранни автори. Често разглеждам артикулите, които предлага магазина, защото винаги съм намирала нови и невероятно красиви стоки. Много от моите приятели в реалното пространство познават асортимента на магазина! Всички адмирират високото качество! Елиета е невероятна и ентусиазирана дама, пълна с живот, изключително ерудирана и много добронамерена. Всички срещи, изложби и други начинания са на високо ниво.
Искам с много благодарност да спомена за провеждането на конкурс, който спечелих за най-добър коментар за невероятно красив шал, ръчно изработен от Красимира Миленкова, която предлага свои произведения в електронния магазин. Моите адмирации и за Ели, и за Краси, които ми подариха от сърце един такъв шал. Краси беше изявила искрено желание да изработи специален шал за мен, непознатата. Когато видях този невероятно красив шал отблизо, изработен от сръчните ръце на Краси, усетих неговата нежност и ефирност, усетих топлината на една непозната дама, сътворила точно за мен тази уникалност! За мен това е един страхотен подарък! Благодаря, Краси! Благодаря, Ели! Благодаря ви за това, че сте толкова добронамерени и затова, че излъчвате позитивизъм и любов към хората! Пожелавам ви здраве и много успехи! Пожелавам много успехи на електронния магазин! Аз вярвам, че има много ценители, които ще изявят желание да се докоснат до необятността на красотата, сътворена от човешките ръце и да почувстват любовта и добронамереността на създателите.

Comments
Leave your comment
: