Здравей Мулен Руж, България ти изпраща поздрави!

Не мога да не се похваля!

Магазинът ни е на 3 дни , а днес вече беше посетен и разгледан от класиците, от великите творци на Мулен Руж! Това за сетен път доказва, че няма малки и големи в изкуството! Има можещи и много можещи! И ние сме сред тях!

България, благословена с иконите на Ангел и Надето, нашата България засвири с гъдулките на Пламен, развя рисуваните шалове на Крис, постла китениците на Стоянка, разтанцуваха се българските кукли на Мария.....момите са нагиздиха с български накити на Ралица и Марги, момците посегнаха към тракийските бокали на Зографов, розите на Димел започнаха да ухаят, златната ябълка на Мария заблестя.....а морето на Георги и Любомир...еххх, морето....е нашата вечна жажда за свобода ....и по брега му тичат конете на Сашо и златният дракон на Съни маха с опашка, пожалава успех и берекет!Ганима изпраща своите сърца и любов за щастлив Свети Валентин! 

И всички чакат Вас, наши приятели да грабнете кошниците и.....кан - канът на пазара да започне СЕГА!

Благодаря Ви , че сте с нас! До нови срещи в магазина! Чакаме Ви!

Comments
Leave your comment
:
Guest
Created on: 2/26/2012 11:25 AM
Why does this have to be the ONLY relailbe source? Oh well, gj!
Елиета Попова
Created on: 2/26/2012 3:17 PM
It is really relable! I have my letter to Moulen Rouge and the statistic of on line viewers...Why should lie? You are reading mu posts every day!
Thank you for following the posts of the blog. It makes me really very happy!
Elly