Блогове от '2013' 'октомври'

RSS
ОТЗИВИ- 17 октомври 2013 г.
След последната ни съвместна изява не мога да не споделя мнението си – може би е доста емоционално, а може би такова и трябва да бъде.
Искам да благодаря на Ели и целия й екип за всеотдайността, за вярата, която заразява, за надеждата, която покълва в нас, когато тя каже „ ще стане „... Днес изкуството оцелява трудно, а ръчното творчество, на което сме се посветили всички ние – авторите на giftsbg.net – все още не е намерило своето подобаващо място и оценка сред обществото. Някои считат, че щом е авторско, непременно е скъпо, а други – че щом не е фабрично, не е достатъчно качествено... А ние сме по средата и се опитваме хем да убедим едните колко достъпно е изкуството ни, хем да разберат другите, че то не просто е качествено, а има и душа – част от нашата, авторовата. giftsbg.net е мястото, където всичко това става ясно без много думи, но с много усилия и любов!

Когато реших да продавам творбите си чрез giftsbg.net, не очаквах ни най-малко, че ми предстоят нови приятелства, толкова положителни емоции и дълбоко вътрешно удовлетворение от това, което правя! Ако някой тогава ми беше казал, че за толкова кратко време ще се сдобия с този безценен опит, ще споделям невероятното изживяване творбите ми да бъдат показвани пред толкова хора на нашите изложби – вероятно щях да му отговоря „ Чакай де, много бързаш, не става така! „. Но с Елиета нещата се случват точно така - наистина бързо, вихрено, нямаш време да осъзнаеш плановете й, а тя вече крои следващите ...
Мила приятелко, ти наистина гориш в това, което правиш и разпръскваш цялата тази енергия около себе си! Този ентусиазъм, който блика от теб и някаква по детски завладяваща еуфоричност, която носиш – повярвай ми, не се срещат всеки ден, а още по-малко – у всеки човек! Заради тези емоции, заради това приятелство, заради теб – струва си човек да се бори и с вятърните мелници, да пробива стени с главата си и ... да вярва. В теб. В нас. В себе си. И в изкуството. Ще бъде!
Благодаря ти от сърце за възможността да работим заедно
Ралица Георгиева
П.С. от Ели - снимката не е на Рали, а на Габи, която е с бижутата на Рали и Рачето  - двете дами, които продаваха от сърце творбите на Рали в Габрово
Мнения (2)
ОТЗИВИ- 17 октомври 2013 г.

Когато правиш красиви неща, красиви неща ти се случват. Да кажа, че съм трогната, ще бъде малко и недостатъчно....Илияна, нашата прекрасна авторка на котки, бухали, кокошки и всякакви приказни играчки измисли със своята фантазия, сътвори със сърцето си и изработи с невероятно сръчните си ръце специално одеялце за специално момченце....момченцето е Александър, моят внук и специално за Сашко, Илианка направи това приказно одеяло, за да бъдат приказни сънищата му...и подари тази красота на мен, баба му, за да му го дам лични и лично да го завия, за да го предпазва от лоши погледи, от завистливи хора, за да бъдат сънищата му спокойни и приказни....да събира сили, моето юначе, да победи стоглавата ламя, да вземе златната юбълка и да я подари на неродената прекрасна мома.....


Благодаря ти, Илианка, благодаря от сърце за безценния подарък!
Целувам сръчните ти ръце и прегръщам голямото ти сърце!
С обич и признателност - Ели

П.С. Който иска да има одеялото на приказките и да завие детето си с вълшебства, може да си поръча Одеялото на сънищата и мечтите при нас....ще сбъдваме сънищата си заедно!

Мнения (1)
ОТЗИВИ- 17 октомври 2013 г.
Днес стартирам рубриката "Отзиви".....
Има такива невероятни коментари за изяви, за творби, за автори, които са пръснати къде ли не.....по стени, по постове, по коментари....че им изгубих краищата. Като срещна нещо - ще го публикувам тук и ще се опитам да ги събера на едно място в блога на сайта giftsbg.net. Уверена съм, че авторите не са й прочели чудесните неща, които са написани за тях и за техните изделия.За това моля всички приятели, ако срещнете ОТЗИВ за някой от нашите автори, или нашата дейност - моля, пратете ми го! А всеки автор ще помоля да вземе участие и да ми изпрати своя Отзив за нашата дейност - тук на стената на giftsbg, на страницата на сайта giftsbg.net, за идложбите, за проблемите, за предложенията за подобряване на нашата дейност!
Очаквам ви, зная колко сте активни и талантливи!
Мнения (0)