Блогове от '2013' 'ноември'

RSS
Чудесата на свети Андрей- 30 ноември 2013 г.

За мен деня на свети Андрей е много специален! Обичам на този ден да нощувам в Рилския манастир и да присъствувам на сутрешната литургия.....Сняг, тишина, камбанен звън, поглед към себе си и молитва към Бога....колко много имаме нужда от това....но...последните години не можах да отида до Рилския манастир и сякаш изградих собствен  манастир  - затворих се, ограничих контактите с приятели, все повече се вглеждам в себе си, в това което правя и все повече се старая да правя само това, което истински обичам и истински ме прави щастлива....Дали го правя добре и какви са резултатите...ето това е една много разтеглива тема.....още повече, когато трябва да използваме финикийските знаци за измерител...но....има и други измерители....едно писмо, една добра дума, една усмивка....едно чудо! Днес публикувам без промени едно писмо на майка, закупила от нас икона на св. Андрей! Така свети Андрей ми изпрати не само един приятел на сайта giftsbg.net, но един съкровен личен приятел.....

Благодаря ти, Ели!

Спомням си, че много внимателно в нашето особено общуване, говорих за специалните хора в живота ни и за срещите с тях, които никога не са случайни.

За мен си специална!
Знам, че някъде в необятността на живота ни, те има и вниманието ти, не е израз само на добро възпитание, и бизнес.
Всичко се промени в живота на дъщеря ми, но не бързам да ти съобщя за това, ужасна съм. 
В положителна посока :)

Бъди здрава и щастлива!  
Уверена съм, че тези, които могат да се виждат с теб, да бъдат близо до теб, са щастливи хора. 
Усмихнати и добри дни и за теб, Ели!
Мнения (0)
Репортаж от мястото на събитието- 18 ноември 2013 г.

Репортаж от мястото на събитието

Благотворителен аукцион на международния женски клуб - IWC, 14.11.2013 в галерия Европа, София

 

На 14.11.2013г. в 19ч. в галерия  "Европа" на ул.  " Леге " 3  в София, беше организиран благотворителен аукцион на международния женски клуб.

В аукциона участвуваха творби на много български известни творци, творби, предоставени от Японското и турското посолство. Електронната галерия за произведения на изкуството и ръчно изработени подаръци giftsbg.net участвува в аукциона с творби на Лили Пъшкова -ръчно рисувана керамика, Стил глас - ръчно изработен стъклен съд, Красимира Миленкова, - ръчно рисуван копринен шал, Мирослав Марев - графика, Румяна Герчена - ръчно изработена кукла, Мариана Тонева - кукер, сувенир, Ралица Георгиева - бижу, Маргарита Барганска, творби от плъст.

На аукциона бяха продадени ръчната чиния на Лили, шалът на Краси и кукерът на Мариана. Честито! Да участвуваме в най-класния аукцион на годината и да имаме 3 продажби е невероятен успех! Браво на невероятните автори!

Мнения (0)