Блогове от '2015' 'юни'

RSS
Ръчно изработени подаръци и сувенири- 30 юни 2015 г.

Публикувам писмо на наша клиентка....Когато получим такива отзиви, разбираме защо работим! Заслужава си, нали?

Здравейте, Елиета.

Все не намирам време да Ви пиша. В четвъртък получих торбите. По-точно, взех си ги от офиса на Еконт.

Очарована съм от грижливото опаковане. Харесват ми и фотографиите, които сте добавила като бонус. Винаги се радвам, когато срещна такова внимателно отношение към работата. Имате вкус и усет към детайлите.

Самите торбички са хубави и удобни. Вечер излизам на разходка в градинката в квартала, в който живея, и вече слагам вещите си в еко торбичка с котка. :) Пазарувам си в синята торба, а в бежовата с котка Обичливка ще нося книгата, която чета в момента, за да ми е подръка, когато пътувам в автобуса или метрото. Подходящи са за ежедневието през лятото, когато човек се усмихва на веселите цветове наоколо и се радва на леките материи в дрехите, аксесоарите и дори в природата.

Благодаря Ви за коректното обслужване. Желая Ви успех в това изглеждащо приятно начинание!

Тагове :  подаръциgiftsbg.net
Мнения (0)
Да развеем българското знаме- 15 юни 2015 г.

По идея на giftsbg.net решихме да публикуваме снимки на българското знаме. Снимките се публикуват в Гугъл+ Колекция "Да развеем българското знаме - България това сме ние" и във страницата във ФБ "Да развеем българското знаме" Целта е ясна - да развеем българското знаме. Всеки понеделник ще публикувам най-харесваната снимка, а в края на месеца най харесваната снимка ще бъде публикувана в профила на  giftsbg.net в официалния сайт на CNN. Ако някой от вас има идея къде да споделяме и публикуваме тези снимки, нека помогне да развеем българския флаг!
Снимка № 2. 96 лайка (само за един ден!) Временен водач в листата!
Току що се бях върнала от Париж и София много ми липсваше! Флагът на България, лъвът - символ и пазител на България, храмът на България - Алексадър Невски и цъфналото дърво, символ на красотата и изобилието! Всичко в една снимка!

Мнения (0)