Блогове от '2016' 'август'

RSS
Сувенири - стил или кич ?- 30 август 2016 г.
Днес пуснах един сърч в чичко Гугъл за туристическите сувенири, демек да си сравня часовника какво правим ние и какво се предлага в интернет пространството.....За мен суб-културата е обидна дума, чалгата е синоним на кича, но гръмотевичната безвкусица е обида за окото...Свалих няколко снимки и си спомних за класическия филм "Опасен чар" - куче касичка, маймунка касичка, слонче с вирнато хоботче....ей сега като подредим и милиционер-роднина, картинката ще бъде пълна.....Снимките бяха избрани от Гугъл. Не публикувам от кои сайтове, за да не ги рекламирам, не осъждам, просто съм съм щастлива с това, което правим, как го правим, как го предлагаме и кои са авторите. Оставам Вие да сравнявате и Вие да решавате....когато избирате подарък, или сувенир, просто да знаете, че и гръмотевичната посредственост има алтернатива! Нали за това създадохме електронния магазин за ръчно изработени подаръци и сувенириhttp://giftsbg.net/, за да има и истински неща в света на имитациите!
Бях решила да публикувам снимки на някои шедьоври, но не искам да си създавам проблеми с адвокатите, че току виж някой е решил, че съм нарушила авторското му право или пък, публикувайки снимките да увеличим трафика на посещения на разни знайни и незнайни сайтове.
Мнението, което изразявам е лично и е резултат на личните ми критерии за добро и лошо, за красиво и грозно и за истинско и НЕистинско!
Мнения (0)
Индивидуален подарък с послание - 10 август 2016 г.

Една майка поръча подарък за своята дъщеря от нашия електронен магазин за произведения на изкуството и ръчно изработени подаръци http://giftsbg.net/. Дъщерята завършила журналистика в Американския университет и започва работа като журналист в Англия. За да й пожелае успех, майката поръча обеци от натурален корал, изработени от емблематичната журналистка - лейди "Искрено и лично" - Миглена Ангелова. Ние, от електронния сайт за луксозни подаръци и сувенириhttp://giftsbg.net/ се включихме в избора на подарък, в посланията за успех и в изпращане на благопожеланията за успех.....Ето и писмото на клиентката:

Здравейте, получихме обиците,които наистина са много красиви. Ще ви изпратим снимка, когато ги получи дъщеря ми. Много приятно ме изненадахте с допълнителните подаръци. 
Благодаря ви за грижите, които полагате за вашите клиенти! Вие наистина правите всичко от сърце, което днес е рядкост!
Бъдете живи и здрави,за да продължавате да радвате хората с невероятните неща,които правите! Желая ви много успех! 
С благодарност
Росица

Мнения (0)