Блогове от '2017' 'ноември'

RSS
Специален подарък за Бъдни вечер - ръчно плетено одеяло- 20 ноември 2017 г.

Подарък за Бъдни вечер!

Бъдни вечер. Софрата с боб, сърми, ошав, питката с паричката, Бъдника е подредена. Свещта е запалена и всички около масата шептят забравената молитва "Отче наш". За миг забравяме делничните задачи, делничните тревоги. Обръщаме се към Отеца да изпросим милост, закрила, здраве и благополучие за нас, за семействата ни, за близките ни! Децата чакат и тръпнат да видят в кого ще се падне паричката...
А на дивана грее одеялото на баба "Бъдни вечер". В него са вплетени молитвите, пожеланията, наричанията на баба за здраве, любов, благоденствие, успехи, радост и щастие за семейството! Все простички и истински неща, без които животът би бил празен!
Ръчно плетено одеяло от 35 различни бабини квадрати, на специална промоционална Коледна цена.

Мнения (0)
Луксозен подарък за The Miss Universe Organization- 20 ноември 2017 г.

Луксозен корпоративен подарък!

Наш клиент и приятел на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири giftsbg.net  подари на The Miss Universe Organization репликата от Панагюрското съкровище!

Мнения (0)
Подарък за любима жена- 17 ноември 2017 г.

Подарък за любима жена   

Да избереш подарък на любима жена си е предизвикателство!Особено когато дамата е стилна, елегантна, успяла! Ето какво избра един млад бизнесмен за своята любима жена, която е дипломат! Ръчно изработен шал от копринен жоржет с бродерия на българска шевица!

Красиво, нали?

Мнения (0)
Рекламни подаръци на фирми! - 01 ноември 2017 г.

Когато една уважаваща себе си фирма прави рекламната си стратегия, тя с голяма прецизност избира рекламните си сувенири. Защото те са лицето на фирмата. Фирмите с мисия избират своите ракламни сувенири, поръчват дребни ръчно изработени от български майстори сувенири, реплики на български съкровища и произведения на изкуството. Техният избор показва не само стила и мисията на фирмата, техният изобор е показател за съпричастност с вечните аксиоми - България, традиция, бъдеще!


Апропо, тези книгоразделители са поръчани за рекламни сувенири от голяма Швейцарска фирма със седалище в България!
Както се казва, да се учим от класиците.....И Вие можете да си поръчате ръчно изработен книгоразделител с елементи от автентична българска шевица от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://www.giftsbg.net

Мнения (0)