Блог

RSS
Индивидуални подаръци- 01 ноември 2016 г.

Да избереш красив, оригинален, стилен и нестандартен индивидуален подарък, си е живо предизвикателство! При това да избереш такъв подарък, без да обикаляш по магагазини, които до вчера са били на една улица, а днес вече ги няма....Или пък , там където живееш просто не се продава това, което ти искаш да купиш...В днешния забързан ден, в задъханото ни ежедневие, когато всички сме на един клик разстояние, поръчката и покупката на подарък от електронен магазин си е живо удобство! Така че, възползвайте се от това удобство, скъпи наши приятели, клиенти и почитатели на красивите и истински неща!

Днешното ни предложение за индивидуален подарък за жена е ръчно рисуван копринен шал от 100% естествена коприна - макове на син фон! Ако отворите Гугъл, ще видите колко много ръчно рисувани "копринени" шалове се предлагат! В избора си на автор, нашето безусловно изискване беше да бъдем максимално коректни при описанието на нашите продукти. Коприна значи 100% естествена коприна, защото коприна не е полиестър, не е вискоза или други тъкани. Нашите шалове са рисувани върху 100% естествена коприна и носят непретенциозната красота на истинските неща! 

Шалът с макове на син фон е един от най-често поръчваните шалове за подарък на бизнес дами. Поръчват го за подарък на стилни дами, пристигнали от чужбина на протоколно посещение в България, поръчват го за лекарки, за учителки, за шефове на фирми....изобщо за дами с вкус и стил! Ако търсите елегантни индивидуални подаръци за жена, препоръчваме Ви го!

Мнения (0)
Шал за най-добрата учителка- 25 октомври 2016 г.
 

Слънцето може да грее и на раменете Ви, ако се заметнете с ръчно рисувания шал от 100% естествена коприна, предлаган от електронния магазин за луксозни, ръчно изработени подаръци и сувенири giftsbg.net . Шалът бе поръчан от електронния магазин за подаръци и сувенири giftsbg.net за една много добра госпожа, учителка на четвъртокласници .


Мнения (0)
Подарък за момиче, зодия Везни- 25 октомври 2016 г.
 

Бонзай на изобилието! Това уникално дърво от полускъпоценните камъни - розов кварц, лунен камък и аквамарин, бе изработено по поръчка от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://www.giftsbg.net/. Поръча го един влюбен мъж за подарък на своето момиче, което е геолог и е зодия Везни....Така правят мъжете, които обичат!

Мнения (0)
Луксозни фирмени сувенири- 25 октомври 2016 г.

Новата колекция на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net/ - луксозни фирмени сувенири - нашата гордост! Художествените реплики на Летнишкото съкровище, посребрени и позлатени с 24 каратово злато, закрепени върху луксозна дървена поставка, поставени на специален постер, това е изпълнената поръчка на една световно известна американска фирма. И цената на един такъв сувенир е напълно достъпна - 65 лв. А конят от Боровското съкровище е по поръчка на наш добър приятел - колекционер, но просто не се стъпях да снимам цялата тази колекция, преди да ги изпратим!


Мнения (0)
Български протоколен подарък- 25 октомври 2016 г.

Изящен, елегантен, стилен и много български протоколен подарък! Художествената реплика на сребърен ритон с глава на бик с частична позлата, замина за Германия като луксозен фирмен подарък, поръчан от клиентина на нашия електронен магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net/!


Мнения (0)
Уникални луксозни подаръци- 17 октомври 2016 г.

Това е една от любимите ми реплики на антики - художествената реплика на фиалата от Панагюрското съкровище. Често я наричат фиалата с негърските глави. Любопитното е, че всичките 300 негърски глави са абсолютно различни една от друга. Подредени са по законите на свещената геометрия, в 3 концентрични кръгове около центъра, а в най бизкият кгръг до центъра са изобразени жълъди. Като погледне човек от далеч косата и негърската глава силно напомнят на жълъд....някъде четох, че тази фиала била изображение на тракийския календар....не зная дали е истина, но е истина, че състава на златото точно на тази фиала е различен от състава на златото на всички останали съдове от Тракийското съкровище. И е истина, че това едно от най-необикновените и уникални тракийски съкровища, намирано по нашите земи. А репликата на тази уникална фиала е най-подходяща за протоколни подаръци и луксозни подаръци за сватба и юбилеи!

Мнения (0)
Протоколните подаръци, незабравим спомен от потомците на траките- 17 октомври 2016 г.

Художествените реплики на тракийските съкровища са предпочитан протоколен подарък. Когато представители на българското правителство, на българските общини и на българския бизнес пътуват в чужбина и имат срещи със свои колеги, винаги предпочитат да купуват подаръци, свързани с България и българската история. Луксозните подаръци, реплики на тракийските съкровища остават незаличими спомени. Тези реплики красятт витрините на световно известни личности.

Тази художествена реплика на тракийска фиала от съкровището в Борово е предпочитан протоколен подарък при пътуване на българи в чужбина - беше поръчана за един кмет на известен град в Русия, за президента на една световно известна фирма в Германия....така де, нека и чужденците да се порадват на древно тракийското изкуство!

Мнения (0)
Луксозен сватбен подарък- 14 октомври 2016 г.

Ако търсите оригинален, луксозен подарък за сватба, моето предложение е един от най-често купуваните луксозни подаръци за сватба -ритонът с глава на елен от златното Панагюрско съкровище.

Интересна е символиката на елена. Той е символ на слънцето и слънчевата енергия. В българския фолклор, слънцето язди елен, а понякога самото слънце се изобразява като елен със светещи рога.  Еленът често се сравнява с дървото на живота и символизира предизвестяването на светлината, възраждането и  плодородието. Еленът е един от символите на постоянното сътворение, защото периодично подновява рогата си. Ето защо като символ репликата на ритона с еленска глава е много подходяща за подарък за сватба - символизираща слънцето, светлината, плодорородието, обновлението и просперитета.

Мнения (0)
Реплика на маската на Терес - перфектният протоколен подарък- 14 октомври 2016 г.

Художествената реплика на златната маска на Терес е един от най-често поръчваните луксозни, протоколни подаръци в електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири - http://www.giftsbg.net/
Една от най-интересните и любопитни хипотези за маската е, че тя е служила като фиала. На специални угощения, владетелят изпива виното си от маската и после я поставя на лицето. Звучи екзотично, но твърде е възможно това да е посмъртната маска на самия цар Терес, който е живял в края на VІ век пр. Хр.

Мнения (0)
Сватбена чаша - царски бокал- 27 септември 2016 г.

Един приятел беше казал: каквото продаваш - това печелиш!...Сигурно е вярно, защото когато продаваме красиви и луксозни подаръци, индиректно ставаме неразделна част от най-прекрасните моменти в живота на нашите клиенти! И тези клиенти неусетно се превръщат в наши приятели....С нашите фирмени подаръци ние присъствуваме на фирмените тържества, с корпоративните подаръци изразяваме почит и уважение към хората, постигнали значими успехи в бизнеса, с протоколните подаръци даваме своя принос за популяризиране на българската история, култура и изкуство по света! Но най-любимите са ми подаръците за сватби и кръщенета!

За нас е голяма чест да присъствуваме редом до кръста и Библията в храма, когато двама млади избират да споделят живота си в добри и лоши дни...

Ставаме част от красиви моменти, част от приказката на семейството....Това е приказката на една прекрасна жена, която обича снаха си, като своя дъщеря, една лъчезарна дама, която заедно с царския бокал, подари сърцето си на двама млади, за да се обичат и почитат, докато смъртта ги раздели.....

Ето писмото на щастливата свекърва, което ни направи двойно по-щастливи!

Здравейте Елиета,

Много ме зарадвахте с писмото си и прекрасните пожелания към семейството ми. Дай, Боже, това което сте ни нарекли, да се сбъдне в най-скоро време и не се съмнявайте - ще си поръчаме и сребърни лъжички и бродирани ризки.
Искам да Ви споделя, че от момента в който взехме бокала, всичко започна да се случва по най-лесния и прекрасен начин. Сигурна съм, че с него е дошла много добра енергия.
Благодаря Ви за вниманието и милото отношение. Радвам се на познанството ни.
Поздрави !
Мнения (0)
Искам!- 05 септември 2016 г.

Миглена Ангелова, журналист и жена, която много уважавам и обичам е пуснала пост на стената си във ФБ - НЕ искам.Ние всички от години НЕ искаме. Време е да поИСКАМЕ. Аз лично искам да живея тук и сега, в моята страна. Искам да живея спокойно и достойно в България. Искам да се трудя честно в България и да получавам честно възнаграждението за труда си. Искам управниците и народа да спазват правилата и закона. Защото законът е за всички. А не всеки да създава закони за себе си и да поставя себе си над закона. Искам децата ми и внуците ми да се казват с имената на дедите си, да носят български имена...искам ...много ли искам?

Мнения (0)
Сувенири - стил или кич ?- 30 август 2016 г.
Днес пуснах един сърч в чичко Гугъл за туристическите сувенири, демек да си сравня часовника какво правим ние и какво се предлага в интернет пространството.....За мен суб-културата е обидна дума, чалгата е синоним на кича, но гръмотевичната безвкусица е обида за окото...Свалих няколко снимки и си спомних за класическия филм "Опасен чар" - куче касичка, маймунка касичка, слонче с вирнато хоботче....ей сега като подредим и милиционер-роднина, картинката ще бъде пълна.....Снимките бяха избрани от Гугъл. Не публикувам от кои сайтове, за да не ги рекламирам, не осъждам, просто съм съм щастлива с това, което правим, как го правим, как го предлагаме и кои са авторите. Оставам Вие да сравнявате и Вие да решавате....когато избирате подарък, или сувенир, просто да знаете, че и гръмотевичната посредственост има алтернатива! Нали за това създадохме електронния магазин за ръчно изработени подаръци и сувенириhttp://giftsbg.net/, за да има и истински неща в света на имитациите!
Бях решила да публикувам снимки на някои шедьоври, но не искам да си създавам проблеми с адвокатите, че току виж някой е решил, че съм нарушила авторското му право или пък, публикувайки снимките да увеличим трафика на посещения на разни знайни и незнайни сайтове.
Мнението, което изразявам е лично и е резултат на личните ми критерии за добро и лошо, за красиво и грозно и за истинско и НЕистинско!
Мнения (0)