Блог

RSS
Подаръци за победители- 14 ноември 2016 г.

Когато прохождахме като идея за създаване на електронен магазин за ръчно изработени подаръци и сувенири, подкрепихме идеята на SOS детски селища и един от първите ни клиенти  беше Президентът Георги Първанов....и ни тръгна на президенти и победители! Нашите подаръци бяха не само за тези, които побеждават, те предвещаваха победа!

На първата обща изложба на авторите на електронния магазин за подаръци и сувенири присъствуваше посланикът на Япония. 

                                                           

Преди известно време, когато Миглена Ангелова беше дала пресконференцията си за закриване на предаването й в телевизия 7 дни, аз я поканих в дома ми и й подарих шал "Искрено и лично" с Айфеловата кула, и една елегантна червена обувка. Посланието ми беше: Да постави Париж в краката си. Не знаех, че от работа на Миглена не й е останало време да посети Париж, нищо че едната й дъщеря следваше там....След три дни Миглена ми се обади, че е поканена от представители на френското правителство за осъществяване на съвместен проект!...после...после последва един усешен проект на Меги  в Китай, после победата във ВИП брадър! Далеч съм от мисълта да се присламчвам към победите на тази искрена и безспорно умна и талантлива жена! Но....ние бяхме с нея, подкрепяхме я и й вярвахме!

Преди няколко месеца ни се обадиха от Генералния щаб на Военновъздушните сили да си поръчат подарък. Когато коментирахме какъв бюджет имат и за какъв подарък става въпрос, разбрах че генерал Румен Радев ще се пенсионира и ще се кандидатира за президент. Тогава директно изстрелях "Златната маска на Терес. Това е подходящият подарък за един президент". Днес новият президент на Република България е Румен Радев! Честито !

И така....не се хваля, само споделям факти....А вие решавате от къде да си поръчате подаръците! 

Мнения (0)
Luxurious gift for a wedding- 05 ноември 2016 г.

If you are looking for original, luxurious gift for a wedding, my suggestion is one of the most frequently purchased luxury gifts for wedding - hython (Thracian ancient vessel for wine) with a head of a deer from the golden Panagyurishte treasure.

The symbolism of the deer is very interesting! It is a symbol of the sun and solar energy. In Bulgarian folklore, the sun rides deer, and sometimes the sun itself is portrayed as a deer with luminous horns. Deer often is compared to the tree of life and symbolizes the predicted light, rebirth and fertility. The deer is a symbol of continuous creation, because the deer periodically renews its horns. Therefore the art replica of the rhyton in the form of  deer's head is very suitable gift for a wedding - symbolizing the sun, abundance, renewal and prosperity.

Мнения (0)
Индивидуални подаръци- 01 ноември 2016 г.

Да избереш красив, оригинален, стилен и нестандартен индивидуален подарък, си е живо предизвикателство! При това да избереш такъв подарък, без да обикаляш по магагазини, които до вчера са били на една улица, а днес вече ги няма....Или пък , там където живееш просто не се продава това, което ти искаш да купиш...В днешния забързан ден, в задъханото ни ежедневие, когато всички сме на един клик разстояние, поръчката и покупката на подарък от електронен магазин си е живо удобство! Така че, възползвайте се от това удобство, скъпи наши приятели, клиенти и почитатели на красивите и истински неща!

Днешното ни предложение за индивидуален подарък за жена е ръчно рисуван копринен шал от 100% естествена коприна - макове на син фон! Ако отворите Гугъл, ще видите колко много ръчно рисувани "копринени" шалове се предлагат! В избора си на автор, нашето безусловно изискване беше да бъдем максимално коректни при описанието на нашите продукти. Коприна значи 100% естествена коприна, защото коприна не е полиестър, не е вискоза или други тъкани. Нашите шалове са рисувани върху 100% естествена коприна и носят непретенциозната красота на истинските неща! 

Шалът с макове на син фон е един от най-често поръчваните шалове за подарък на бизнес дами. Поръчват го за подарък на стилни дами, пристигнали от чужбина на протоколно посещение в България, поръчват го за лекарки, за учителки, за шефове на фирми....изобщо за дами с вкус и стил! Ако търсите елегантни индивидуални подаръци за жена, препоръчваме Ви го!

Мнения (0)
Шал за най-добрата учителка- 25 октомври 2016 г.
 

Слънцето може да грее и на раменете Ви, ако се заметнете с ръчно рисувания шал от 100% естествена коприна, предлаган от електронния магазин за луксозни, ръчно изработени подаръци и сувенири giftsbg.net . Шалът бе поръчан от електронния магазин за подаръци и сувенири giftsbg.net за една много добра госпожа, учителка на четвъртокласници .


Мнения (0)
Подарък за момиче, зодия Везни- 25 октомври 2016 г.
 

Бонзай на изобилието! Това уникално дърво от полускъпоценните камъни - розов кварц, лунен камък и аквамарин, бе изработено по поръчка от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://www.giftsbg.net/. Поръча го един влюбен мъж за подарък на своето момиче, което е геолог и е зодия Везни....Така правят мъжете, които обичат!

Мнения (0)
Луксозни фирмени сувенири- 25 октомври 2016 г.

Новата колекция на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net/ - луксозни фирмени сувенири - нашата гордост! Художествените реплики на Летнишкото съкровище, посребрени и позлатени с 24 каратово злато, закрепени върху луксозна дървена поставка, поставени на специален постер, това е изпълнената поръчка на една световно известна американска фирма. И цената на един такъв сувенир е напълно достъпна - 65 лв. А конят от Боровското съкровище е по поръчка на наш добър приятел - колекционер, но просто не се стъпях да снимам цялата тази колекция, преди да ги изпратим!


Мнения (0)
Български протоколен подарък- 25 октомври 2016 г.

Изящен, елегантен, стилен и много български протоколен подарък! Художествената реплика на сребърен ритон с глава на бик с частична позлата, замина за Германия като луксозен фирмен подарък, поръчан от клиентина на нашия електронен магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net/!


Мнения (0)
Уникални луксозни подаръци- 17 октомври 2016 г.

Това е една от любимите ми реплики на антики - художествената реплика на фиалата от Панагюрското съкровище. Често я наричат фиалата с негърските глави. Любопитното е, че всичките 300 негърски глави са абсолютно различни една от друга. Подредени са по законите на свещената геометрия, в 3 концентрични кръгове около центъра, а в най бизкият кгръг до центъра са изобразени жълъди. Като погледне човек от далеч косата и негърската глава силно напомнят на жълъд....някъде четох, че тази фиала била изображение на тракийския календар....не зная дали е истина, но е истина, че състава на златото точно на тази фиала е различен от състава на златото на всички останали съдове от Тракийското съкровище. И е истина, че това едно от най-необикновените и уникални тракийски съкровища, намирано по нашите земи. А репликата на тази уникална фиала е най-подходяща за протоколни подаръци и луксозни подаръци за сватба и юбилеи!

Мнения (0)
Протоколните подаръци, незабравим спомен от потомците на траките- 17 октомври 2016 г.

Художествените реплики на тракийските съкровища са предпочитан протоколен подарък. Когато представители на българското правителство, на българските общини и на българския бизнес пътуват в чужбина и имат срещи със свои колеги, винаги предпочитат да купуват подаръци, свързани с България и българската история. Луксозните подаръци, реплики на тракийските съкровища остават незаличими спомени. Тези реплики красятт витрините на световно известни личности.

Тази художествена реплика на тракийска фиала от съкровището в Борово е предпочитан протоколен подарък при пътуване на българи в чужбина - беше поръчана за един кмет на известен град в Русия, за президента на една световно известна фирма в Германия....така де, нека и чужденците да се порадват на древно тракийското изкуство!

Мнения (0)
Луксозен сватбен подарък- 14 октомври 2016 г.

Ако търсите оригинален, луксозен подарък за сватба, моето предложение е един от най-често купуваните луксозни подаръци за сватба -ритонът с глава на елен от златното Панагюрско съкровище.

Интересна е символиката на елена. Той е символ на слънцето и слънчевата енергия. В българския фолклор, слънцето язди елен, а понякога самото слънце се изобразява като елен със светещи рога.  Еленът често се сравнява с дървото на живота и символизира предизвестяването на светлината, възраждането и  плодородието. Еленът е един от символите на постоянното сътворение, защото периодично подновява рогата си. Ето защо като символ репликата на ритона с еленска глава е много подходяща за подарък за сватба - символизираща слънцето, светлината, плодорородието, обновлението и просперитета.

Мнения (0)
Реплика на маската на Терес - перфектният протоколен подарък- 14 октомври 2016 г.

Художествената реплика на златната маска на Терес е един от най-често поръчваните луксозни, протоколни подаръци в електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири - http://www.giftsbg.net/
Една от най-интересните и любопитни хипотези за маската е, че тя е служила като фиала. На специални угощения, владетелят изпива виното си от маската и после я поставя на лицето. Звучи екзотично, но твърде е възможно това да е посмъртната маска на самия цар Терес, който е живял в края на VІ век пр. Хр.

Мнения (0)
Сватбена чаша - царски бокал- 27 септември 2016 г.

Един приятел беше казал: каквото продаваш - това печелиш!...Сигурно е вярно, защото когато продаваме красиви и луксозни подаръци, индиректно ставаме неразделна част от най-прекрасните моменти в живота на нашите клиенти! И тези клиенти неусетно се превръщат в наши приятели....С нашите фирмени подаръци ние присъствуваме на фирмените тържества, с корпоративните подаръци изразяваме почит и уважение към хората, постигнали значими успехи в бизнеса, с протоколните подаръци даваме своя принос за популяризиране на българската история, култура и изкуство по света! Но най-любимите са ми подаръците за сватби и кръщенета!

За нас е голяма чест да присъствуваме редом до кръста и Библията в храма, когато двама млади избират да споделят живота си в добри и лоши дни...

Ставаме част от красиви моменти, част от приказката на семейството....Това е приказката на една прекрасна жена, която обича снаха си, като своя дъщеря, една лъчезарна дама, която заедно с царския бокал, подари сърцето си на двама млади, за да се обичат и почитат, докато смъртта ги раздели.....

Ето писмото на щастливата свекърва, което ни направи двойно по-щастливи!

Здравейте Елиета,

Много ме зарадвахте с писмото си и прекрасните пожелания към семейството ми. Дай, Боже, това което сте ни нарекли, да се сбъдне в най-скоро време и не се съмнявайте - ще си поръчаме и сребърни лъжички и бродирани ризки.
Искам да Ви споделя, че от момента в който взехме бокала, всичко започна да се случва по най-лесния и прекрасен начин. Сигурна съм, че с него е дошла много добра енергия.
Благодаря Ви за вниманието и милото отношение. Радвам се на познанството ни.
Поздрави !
Мнения (0)