Elica Karabashlieva

Казвам се Елица Карабашлиева.Когато бях дете, мечтаех да извая всичко, което харесвам и обичам с ръцете си.Творческата кариера тогава ме подмина, но ако нещо истински го искаш - го получаваш накрая. Преди няколко години забравената страст към рисуването се събуди с пълна сила, помете ме като вълна, забравих всичко и се отдадох на удоволствието да се опитвам да рисувам света около себе си. Рисунки на стъкло, на камък, на акварел -важното е да докосват мен, а ако докосна и останалите - няма да има по-щастлив човек от мен. Усещането да работиш с акварел е много силно и вълнуващо, напомня на гмуркане в топло море, на полет в лятно небе, на любовната прегръдка на вода и боя. Акварела е стихия, която не можеш да озаптиш, но ако си смел ще се забавляваш в нея.

Всяка картина е уникат, не се повтаря. Лично аз не мога да повторя силата на емоцията за да направя още една същата. И мисля, че точно в това е привлекателността на изкуството -  в неговата неповторимост.

Работя с качествени материали и с много вложена обич  и силно се надявам моите неща да ви донесат удоволствие, да огреят домовете ви.

2012 март - 12 място в международен конкурс

2012 август- 1място в международен конкурс

"Творец на фокус" в американски сайт за изкуство

 

Display per page

Акварел "Светлини и сенки"

Акварел от Венеция "Светлини и сенки"
135,00 лв.
(0)

Акварел "Светлини и сенки" 2

Акварел от Венеция "Светлини и сенки" 2
135,00 лв.
(0)