Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email:

Упътване за пазаруване

Поръчка
Как да поръчам?

 1. Изберете продукт, който желаете
  Необходимо е да прегледате продуктите на сайта или да потърсите за продукти, които желаете да поръчате. Когато намерите продукт, който Ви интересува, кликнете върху него, за да видите страницата с детайли за продукта. Тук ще намерите повече информация за продукта, включително цена и налични количества.
 2. Добавете продукти към вашата потребителска количка
  Ако желаете да поръчате продукт от Giftsbg.net натиснете върху бутона 'Добави в количка' на страницата с информация за продукта, изберете количество, размер и/или цвят в зависимост от случая. След като сте добавили продукт във вашата количка може да използвате менюто или бутона 'Продължи пазаруването', за да продължите с избора на продукти, докато вашата количка съдържа всички желани продукти, които искате да поръчате. Можете да достъпите съдържанието на вашата потребителска количка по всяко време като кликнете върху линка 'Потребителска количка' отгоре в дясно на страницата.
 3. Плащане
  След като сте прегледали всички продукти, които сте добавили в потребителската количка и сте готови да направите вашата поръчка, натиснете бутона 'Плащане'. За момента предлагания метод на плащане е „Плащане при доставка с наложен платеж”. Възможно е и плащане по банков път, при желание на клиента след потвърждение на поръчката.
 1. Данни в процеса на плащане(поръчване)
  Проверете точността на предоставената информация, като адрес на доставка и адрес за плащане, и направете промени ако е необходимо. Когато сте готови и преминете през стъпките за плащане, натиснете бутона 'Потвърждавам', за да изпратите вашата поръчка. Веднага след като сте изпратили поръчка, ще получите email с потвърждение и данни за поръчката. Ще Ви изпратим и последващ email, когато изпратим поръчката.